Begeleiding tijdens de zwangerschap

Wil jij volledige ondersteuning tijdens je zwangerschap, maar wil je de bevalling graag zelfstandig doen? Goede zorg voor je baby en voor jou zou er ieder moment moeten zijn. Ook al tijdens het prille begin van je zwangerschap. Daarom bied ik volledige begeleiding tijdens de zwangerschap. Dan ben ik bereikbaar voor al jouw vragen en twijfels gedurende de zwangerschap. Ook begeleid ik je graag door de laatste loodjes en geeft ik je advies wanneer je er even doorheen zit.

Kleiner risico op complicaties

Meer energie tijdens je zwangerschap

Sneller herstel na de bevalling

Begeleiding tijdens de zwangerschap
Begeleiding tijdens de zwangerschap 01

Zwangerschapscursus

Wil jij goed voorbereid jouw bevalling tegemoet gaan én wil jij de regie behouden over je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling? Dan is deze zwangerschapscursus precies wat je nodig hebt! Je krijgt alle informatie en tools die je nodig hebt om een fijne bevalling te ervaren.

Bevalplan opstellen

Wil jij graag een uniek bevalplan opstellen? Als ervaren doula en geboortecoach bied ik de mogelijkheid om met ondersteuning van mij jouw bevalplan op te stellen. Een bevalplan is essentieel voor een rustige bevalling, waar de ouders bewuste keuzes maken. Het bevalplan is een unieke, zelf samengestelde lijst met wensen voor tijdens de bevalling en de uren daarna. Het dient als leidraad voor de bevalling.

Jouw weg naar de ideale borstvoeding

Om succesvolle borstvoeding te geven na de geboorte is het verstandig om tijdens de zwangerschap al begeleiding te krijgen. Hoe leg jij je baby goed aan? Hoe zorg je dat je tepels niet rauw en pijnlijk worden? Hoe voorkom je een borstontsteking? Met meer dan 30 jaar ervaring kan ik je tijdens de zwangerschap helpen met een goed begin van de borstvoeding na de geboorte.

Advies over supplementen

Wil jij vol energie jouw zwangerschap ervaren? Dan is een uitgebreid bloedonderzoek bij de huisarts de beste startpunt. Ik help je de juiste vitamines en mineralen aan te vullen met hoge kwaliteit supplementen. Zo ondersteun jij jouw lichaam tijdens je zwangerschap en bevalling.

Reiki behandeling

Reiki is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling en werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Reiki biedt pijnverlichting, verlaagt stress en ondersteunt het herstel.

Coachingsgesprek

Worstel je met vragen, angsten of twijfels? Is jouw vorige bevalling heftig of traumatisch voor je geweest? Dan gaan we samen aan de slag, zodat jij met vertrouwen je bevalling tegemoet kunt zien. Tijdens onze coachingsafspraken is er ruimte voor al jouw vragen, angsten en twijfels. Samen gaan we aan het werk om jouw zorgen weg te nemen, zodat je zo ontspannen mogelijk de bevalling in kunt gaan.

Telefonisch consult

Soms heb je gewoon even een luisterend oor nodig en iemand die meedenkt over wat jij wilt. Zie jij het even niet meer zitten? Of wil je wat extra advies? Dan ben ik beschikbaar voor een telefonisch consult. 

Doula eindhoven, wat is een doula

Ze luisterde geduldig naar ons verhaal en gaf ons daarna een concreet advies, wat voelde als een geruststelling. Dat we zelf de keuze hebben over bepaalde fases van de bevalling en altijd iemand hebben om op terug te vallen als we twijfel hebben.

– Johan

Ben je opzoek naar wat ik voor je kan betekenen tijdens de bevalling of juist tijdens de post-partum? Kijk dan hier voor meer informatie over ondersteuning tijdens de bevalling en hier voor meer informatie over ondersteuning na de bevalling.