Zwangerschapscursus | Relaxed bevallen vanuit Regie

Tijdens deze zwangerschapscursus leren jij en je partner hoe jij je eigen regie creëert en behoudt tijdens jouw bevalling. Je ontvang alle tools en leert technieken die zorgen voor een ontspannen bevalling waar je vol vertrouwen in stapt.

zwangerschapscursus bevallen vanuit regie eindhoven

Het lijkt alsof een moeder tijdens haar bevalling geen eigen regie meer heeft. Alsof deze is ingeleverd door de moeder voor een snelle, pijnloze en vooral ‘veilige bevalling’. Dit is mede ontstaan door een overvloed aan protocollen en angst binnen de geboortezorg rondom de geboorte. Maar ook is er vanuit de ouders vaak een angst voor pijn, en onzekerheid omdat ze niet weten wat ze kunnen verwachten. De slechte ervaringen over een heftige bevalling hoor je overal en steeds vaker. De cijfers van traumatische bevallingen zijn veel te hoog maar dit wordt wel geaccepteerd. Dit is niet ‘normaal’, zo wil jij niet bevallen…

Dit kan anders!
Een bevalling kan een hele mooie en zachte ervaring zijn, waar je met liefde en voldoening op terug kijkt. Om deze ervaring te creëren is veel kennis over het bevalproces nodig. Hierdoor krijgen jij en je partner zelfvertrouwen én vertrouwen in het natuurlijke proces. De wijsheid over de bevalling zal je helpen om je wensen duidelijk te maken voor jezelf, maar ook voor het geboorteteam. Zo kan iedereen die betrokken is jou ondersteunen op de manier die jij nodig hebt.

Wat leer je tijdens de zwangerschapscursus?

Tijdens deze unieke zwangerschapscursus krijg je in 4 weken tijd alle informatie en technieken aangeboden die jou de kracht bieden om vol zelfvertrouwen en controle jouw bevalling tegemoet te gaan. Je ontvangt concrete informatie waar je écht wat mee kan, je leert ademen en ontspannen, ‘what if’ scenario’s worden uitgebreid besproken zodat jij vooraf al keuzes kunt maken en je krijgt een volledige voorbereiding op de bevalling.

Wat ontvang je precies?

  • 4 fysieke lessen van elk 2,5 uur
  • Uitgebreide informatie
  • De mogelijkheid om al jouw vragen te stellen 
  • Koffie en thee met iets lekkers
  • 10% korting op een doula traject
zwangerschapscursus voordelen

Wat zijn de kosten?

Ik vraag voor de volledige cursus €345,- 
Vaak is een vergoeding via de zorgverzekering mogelijk.

Bekijk hier alle tarieven

Locatie & Data

Eerstvolgende cursus

De eerstvolgende zwangerschapscursus start op 28 februari 2023
De andere drie cursus avonden zijn gepland op 7, 14 en 21 maart 2023.

Elke cursus avond begint om 19:30 en eindigt om 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
5674 AA, Nuenen

Routebeschrijving

Wil jij goed voorbereid jouw bevalling tegemoet gaan?

Meld je hieronder aan voor de eerstvolgende cursus. Je kunt ook contact met me opnemen voor meer informatie of plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.