Praktijk Opstellen Bevalplan

belang van het bevalplan

Wil jij graag een uniek bevalplan opstellen? Als ervaren doula en geboortecoach biedt ik de mogelijkheid om met ondersteuning van mij jouw bevalplan op te stellen.

Een bevalplan is essentieel voor een rustige bevalling, waar de ouders bewuste keuzes maken. Het bevalplan is een unieke, zelf samengestelde lijst met wensen voor tijdens de bevalling en de uren daarna. Het dient als leidraad voor de bevalling.

Bied houvast tijdens de bevalling

Door meer informatie stap je vol vertrouwen jouw bevalling in

Krijg en behoud eigen regie, ook tijdens onverwachte gebeurtenissen tijdens de bevalling

Wat krijg je tijdens Praktijk Opstellen Bevalplan?

  • Het ultieme Bevalplan Werkboek van Doula Enzo
  • Heel veel informatie en ruimte om al jouw vragen te stellen
  • 10% korting op een Doula traject
  • Koffie of thee met iets lekkers

Waarom zou je een bevalplan opstellen?

De voornaamste reden vind ik dat je heel bewust nadenkt over je bevalling. Hoe zie je dat voor je? Wat zou jij graag willen? Wat zouden jullie graag willen? Ik geef als doula heel veel informatie vanuit verschillende bronnen. Samen vinden we een weg om jouw wensen voor de bevalling helder te krijgen.

Het is tijdens een bevalplan opstelling heel belangrijk om verschillende scenario’s te benoemen. Je wilt geen ruggenprik, maar wat als? Je wilt geen schedelelectrode, maar wat als? En zo wordt er bewustzijn bij de ouders gecreeërd. Een bevalplan is geen formulier met harde eisen. Nee, het zijn wensen waar door de aanstaande ouders heel goed over is nagedacht. Beseffende dat het kan zijn dat deze tijdens de bevalling nog aangepast kunnen worden.

Tijdens de praktijk bevalplan opstellen ga je in een groep met maximaal 8 personen een ochtend aan de slag om jouw bevalplan te realiseren. Je ontvangt een lijst met verschillende vragen en mogelijke keuzes die een richtlijn geven aan jouw unieke bevalplan. Samen loop je alle vragen door en ontvang je uitgebreide informatie over de verschillende onderwerpen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en meer informatie te ontvangen over specifieke scenario’s van bijvoorbeeld een eerdere bevalling.

Locatie

Yogastudio Irene Poell
Beekstraat 54, Ruimte 107, 6001 GJ Weert

Wil jij vol vertrouwen jouw bevalling tegemoet gaan? Meld je dan hieronder aan voor de Praktijk Bevalplan Opstellen.

Kosten

80 euro per koppel
70 euro als je alleen komt

Winkelwagen