Postpartum zorg na de bevalling

Soms ervaar je in de periode na je bevalling dat het allemaal nog niet zo lekker loopt. Je kunt je moe en onzeker voelen en behoefte hebben aan extra zorg en aandacht. Als doula kan ik je post-partum-zorg bieden. In de weken na de bevalling geef ik ondersteuning aan jou, je partner en jullie baby. Dit kan in de kraamtijd maar zeker ook in de periode daarna.

Sneller herstel

Al 30 jaar succesvolle borstvoeding

Je staat er nooit alleen voor, ik ben er voor jou

Samen kijken we waar jij behoefte aan hebt. Je kunt bij me terecht met vragen over de kraamtijd, borstvoeding, post-natale emoties, herstel, enzovoort. Aarzel niet om contact met mij op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe we jouw wensen het best kunnen invullen.

Doula eindhoven, wat is een doula

Het is fijn te ervaren dat Katja een groot deel van mijn zorgen, onzekerheid en pijn heeft weggenomen door reiki en gesprekken. Hierdoor heb ik vertrouwen gekregen in mijn kracht als moeder, in het geven van borstvoeding en in het aangeven van grenzen.

 – Lieke

Borstvoedingsadvies

Verliest je baby gewicht? Wil je borstvoeding nog niet lukken? Of misschien heb je last van een borstontsteking of spruw. Met meer dan 30 jaar ervaring met succesvolle borstvoeding zorg ik ervoor dat jouw borstvoeding slaagt, zolang jij dat verlangt.

Bellybinding - buikwikkel

Een zwangerschap en een bevalling hebben een grote impact op je lichaam. Je bekkenbodemspieren zijn uitgerekt en misschien wel beschadigd. Je hebt het gevoel dat alles in je buik ‘los’ zit. Bengkung Belly Binding is een traditionele Maleisische buikwikkelmethode die helpt bij het herstellen van je zwangerschap.

Yonisteam - vaginaal stomen

Tijdens een bevalling heeft je lichaam veel te verduren. Doormiddel van yoni steaming kun je de klachten na de bevalling verlichten. Het stomen met kruiden helpt met hetafvloeien van de kraamvloed (lochia) en het reinigen van je baarmoeder.

Reiki behandeling

Reiki is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling en werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Reiki biedt pijnverlichting, verlaagt stress en ondersteunt het herstel.

Coachingsgesprek

Worstel je met vragen, angsten of twijfels na je bevalling? Is jouw bevalling toch anders verlopen dan verwacht? Ik help je weer vooruit in je kraamperiode of daarna. Tijdens onze coachingsafspraken is er ruimte voor al jouw vragen, angsten en twijfels. Samen gaan we aan het werk om jouw zorgen weg te nemen, en kijken we naar oplossingen voor jou.

Telefonisch consult

Soms heb je gewoon even een luisterend oor nodig en iemand die meedenkt over wat jij wilt. Zie jij het even niet meer zitten? Of wil je wat extra advies? Dan ben ik beschikbaar voor een telefonisch consult.