Reiki voor ouders

Tijdens de workshop Reiki voor ouders ontvang je een reiki inwijding en gaan we samen aan de slag met behandelen, kennis en informatie uitwisselen en ervaringen delen. Aan het einde van deze dag weet jij precies hoe je reiki kan inzetten voor je kindje en kan je bij thuiskomst al gelijk starten.

Reiki is helende energie die je door geeft met je handen. Als doula en therapeut werk ik veel met reiki. Tijdens een bevalling voor de moeder en daarna voor baby’s en ook oudere kinderen. Juist bij kinderen bereik je met reiki al snel een mooi resultaat, omdat kinderen nog zuiver zijn en snel de energie naar eigen behoefte kunnen inzetten.

Reiki voor ouders, baby, kinderen,

Al jaren lang geef ik reiki. Overal en altijd. Aan mijn kinderen toen ze pasgeboren en klein waren. Nu, als ze ziek zijn en graag deze energie willen. Voor mijzelf. Bij pijn, onrust, ongemak en zeker ook na de twee operaties aan mijn oog. De energie van reiki is enorm krachtig en helend. Geeft precies dat wat jij nodig hebt.

Maar ook in mijn werk als doula geef ik met grote regelmaat reiki. Aan de mama tijdens de ontsluitingsfase om haar pijn te verzachten. Of om rust te geven en balans. Zodat haar lichaam makkelijker kan ontsluiten. Tijdens de persfase kan ik haar hand vasthouden om net wat extra kracht, support en ondersteuning te geven. Iedere mama vindt deze aanraking fijn. Vraagt erom als ze weet dat ik het kan geven. Na de geboorte laat ik het liefst de baby heerlijk bij de mama of papa liggen. Maar als een baby een zware geboorte heeft gehad, het is erg snel gegaan of juist langzaam of er is een interventie ingezet zoals een vacuüm pomp, dan kan reiki ook heel helpend en verzachtend zijn. De baby geeft signalen. Blijft mopperen, is huilerig en komt niet tot rust. Als de ouders dat fijn vinden leg ik mijn hand op het lijfje. Misschien zelfs op het hoofdje. Zodat de energie kan stromen en kan herstellen. Een baby reageert heel snel. Is nog heel puur. Het kleintje kan ontspannen en de ouders daarmee ook

Zijn er baby’s, peuters, kleuters ziek dan krijg ik vaak een appje. Zodat ik mee kan denken. Mee kan voelen. Als het nodig is kan ik de energie op afstand geven. Maar ook live tijdens een sessie in mijn praktijk of bij jou thuis. Heel bijzonder om dat te mogen en kunnen geven!

Maar hoe bijzonder zou het zijn als jij als mama en/of papa zelf deze energie kan geven aan je kind? Dan is het altijd en op ieder moment beschikbaar. Kan jij het geven wanneer het nodig is of gewoon fijn is. Want leg maar eens je hand op het oor of het hoofdje van je kindje en het zal de rust vinden om te gaan slapen. Maar ook bij pijn, vallen, ongemak, verdriet, ziekte en onrust heb jij altijd, letterlijk, je helpende hand. Kinderen vinden het zalig om te ontvangen. Is het genoeg geweest, dan geven ze een seintje. Een geweldige wisselwerking van liefde tussen ouder en kind

Workshop reiki voor ouders

Ik wil jou graag de weg wijzen in het geven van deze reiki energie. Down to earth. Heel puur en practisch. Je ontvangt een inwijding, veel uitleg en je mag zelf gaan ervaren. Gaan voelen. Wat merk jij als jij je handen bij iemand oplegt? Wat gebeurt er? Waarom? Hoe? Vertrouwen krijgen in dat wat je geeft is ontzettend belangrijk. Daar ondersteun ik je bij. Middels een eendaagse workshop. Als je aan het einde van deze bijzondere dag thuis komt kan je gelijk de reiki energie geven. Aan jezelf, je kinderen, je man, huisdier of wie daar behoefte aan heeft.

Ik zie je graag! Zaterdag 17 juni van 10.00-17.00 bij de Verbindende Factor in Nuenen. De kosten zijn 175,00 inclusief certificaat, heerlijke lunch, koffie & thee en lekkers. We werken met maximaal 8 personen. Voor meer informatie en aanmelden stuur je een mail naar info@doulaenzo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *