Particuliere kraamzorg

Als doula geef ik na de bevalling ook particuliere kraamzorg. Door personeelstekort in de geboortezorg komt het steeds vaker voor dat er geen kraamzorg beschikbaar is óf dat je maar maximaal 3 uur kraamzorg per dag kan ontvangen. Voor de kersverse ouders is dit gewoon te weinig ondersteuning gedurende de kraamperiode. Daarom bied ik gedurende de kraamperiode mijn kennis en ervaring aan als extra ondersteuning naast de eventuele kraamzorg.

15+ jaar ervaring in de geboortezorg

Gediplomeerd kraamverzorgende

30 jaar ervaring met succesvolle borstvoeding

Ik kan je ondersteunen bij de borstvoeding door je verschillende houdingen te laten zien en al jouw vragen te beantwoorden en onzekerheden weg te nemen. Ik kan jouw lichamelijk en emotioneel herstel versnellen met een buikband of een reiki behandeling. Daarnaast geef ik je alle informatie die je nodig hebt voor een fijne start met jouw baby. Voor minimaal 3 uur per dag kom ik bij jou thuis om zorg aan te bieden en daarnaast ben ik fulltime beschikbaar via de telefoon en whatsapp voor al jouw vragen en onzekerheden.

particuliere kraamzorg na de bevalling
particuliere kraamzorg na de bevalling

Borstvoedingsadvies

Verliest je baby gewicht? Wil je borstvoeding nog niet lukken? Of misschien heb je last van een borstontsteking of spruw. Met meer dan 30 jaar ervaring met succesvolle borstvoeding zorg ik ervoor dat jouw borstvoeding slaagt, zolang jij dat verlangt.

Bellybinding - buikwikkel

Een zwangerschap en een bevalling hebben een grote impact op je lichaam. Je bekkenbodemspieren zijn uitgerekt en misschien wel beschadigd. Je hebt het gevoel dat alles in je buik ‘los’ zit. Bengkung Belly Binding is een traditionele Maleisische buikwikkelmethode die helpt bij het herstellen van je zwangerschap.

Yonisteam - vaginaal stomen

Tijdens een bevalling heeft je lichaam veel te verduren. Doormiddel van yoni steaming kun je de klachten na de bevalling verlichten. Het stomen met kruiden helpt met hetafvloeien van de kraamvloed (lochia) en het reinigen van je baarmoeder.

Reiki behandeling

Reiki is een liefdevolle, zachte en ontspannende behandeling en werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Reiki biedt pijnverlichting, verlaagt stress en ondersteunt het herstel.